AOV voor medici


Kortgezegd een AOV voor medici kan verschillen met een ‘gewone’ AOV. Er bestaan voor medische beroepen andere arbeidsongeschiktheidsverzekeringen. Dit komt door de andere risico’s die medici lopen. Sommige verzekeraars kenmerken zich door het verzekeren van de gevolgen van een besmetting door de MRSA bacterie, en/of door de gevolgen van een besmetting met hepatitis B. Jouw eigen beroep staat altijd centraal in het afsluiten van een arbeidsongeschiktheidsverzekering, zo is er dus de AOV medische beroepen.

Oorzaken en gevolgen bekijken

Bij een AOV voor medici of medische beroepen zal je altijd moeten kijken naar welke gevolgen van welke oorzaak er precies verzekerd zijn. Je loopt met deze loopbanen altijd andere risico’s, daarom is een standaard AOV helaas niet voldoende voor medici.

Sluit nooit zomaar een arbeidsongeschiktheidsverzekering af, als je niet precies weet welke oorzaken en gevolgen er voor jouw branche vergoed worden. Eigenlijk is advies inwinnen bij een onafhankelijk bureau de allerbeste eerste stap.

Vraag een adviesgesprek aan

Of je nu in een medische sector werkt of elders, en je wil een arbeidsongeschiktheidsverzekering afsluiten, dan is het aanvragen van een adviesgesprek het beste wat je kan doen. Teken niet voordat je exact weet wat je tekent.

Zeker voor een AOV voor medici van groot belang. Bij een onafhankelijk bureau zoals je vindt op AOV-ZZP.nl kan je veel informatie verkregen, door middel van een vrijblijvend adviesgesprek. De materie van deze verzekeringen is zwaar en vaak ingewikkeld. Je kan het jezelf veel gemakkelijker maken door met betrouwbare specialisten te praten.

Posted in AOV