Hardhouten vlonderplanken kopen

Indien je graag duurzame hardhouten vlonderplanken van hout wilt bestellen, dan kun je het beste voor hardhouten Bankirai planken kiezen, want deze hebben een duurzaamheidsklasse 1. Hieronder staan de voordelen van Bankirai hardhout planken;

Duurzaamheidsklasse 1 (25 jaar of langer)
Ook verkrijgbaar met FSC / PEFC certificaat (duurzaam bosbeheer)
Keuze uit diverse plankdiktes
Splijt niet of nauwelijks / hoeft niet behandeld te worden (dus onderhoudsarm na aanleg)
Zal na verloop van tijd (door weer en wind) potloodgrijs verkleuren (rustige basiskleur in de tuin)

Online in verschillende soorten en maten

Als je bijvoorbeeld naar de hardhouten vlonderplanken kijkt, komen deze uit landen zoals Indonesië, Afrika en Brazilië. Wanneer je voor één van deze houtsoorten kiest, kies je voor een duurzame houtsoort. Zo hebben deze houtsoorten gemiddeld de duurzaamheidsklasse 2. Daarbij wetende dat klasse 1 het hoogst haalbare is. Zo zullen deze vlonderplanken gemiddeld zo’n 30 jaar meegaan in contact met grond en water.

Als je op zoek bent naar een nieuwe uitstraling voor je tuin, dan is het echt de moeite waard om een terras van houten vlonder planken te plaatsen. Zo geeft het je tuin een rustige, maar toch gezellige sfeer. Je bent in ieder geval bij Hardhoutdiscount altijd aan het goede adres voor vlonder planken online.