Microsoft Office 2019 Home & Student kopen

Microsoft Office 2019 Home & Student kopen? Of zit je nog te twijfelen? Met Office 2019 volgt het populaire Office 2016 op en dat betekent ook nieuwe functies voor programma’s zoals Excel, Powerpoint en Word. Maar is het niet verstandiger om bijvoorbeeld over te gaan naar Office 365?

Het verschil tussen Office 365 en Office 2019

Office 2019 is eigenlijk niets meer dan een standalone versie van Office, terwijl Office 365 juist op basis van een abonnement werkt. Je betaalt jaarlijks of maandelijks voor toegang tot alle software van Office, die dan ook regelmatig van updates voorzien wordt. Daarmee zit je altijd op de nieuwste versie van Office.

Office 2019 wordt gezien als de opvolger van Office 2016 in de zin dat drie jaar aan updates die Office 365-gebruikers al hebben gekregen, nu gebundeld zijn in een eenmalige release. Daar betaal je één keer voor en er komen daarna ook geen nieuwe functies meer bij.

Office 2019 is dan ook vooral geschikt voor gebruikers en bedrijven die per se niet aan een abonnement vast willen zitten, ook al is dit overigens maandelijks opzegbaar. Beide Office-versies bevatten de volgende programma’s: Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Publisher en Access. Die laatste twee werken alleen op Windows-pc’s.